Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Acvatic Bebe – profesioniștii care-ți oferă cursuri de înot pentru bebeluși

Acvatic Bebe – profesioniștii care-ți oferă cursuri de înot pentru bebeluși

În primele luni de viaţă, bebeluşii au nevoie de cât mai multă mişcare şi activităţi care să îi ajute să se dezvolte armonios şi cât mai rapid, să devină independenţi în privinţa mişcărilor şi a coordonării. Una dintre modalităţile prin care bebeluşii pot ajunge la aceste obiective împreună cu părinţii lor este înotul.

Cursurile de înot speciale pentru bebeluşii de toate vârstele, oferite de profesioniştii şi experţii de la Acvatic Bebe Club vor fi cel mai bun început pentru a oferi copilului o şansă la o viaţă mult mai activă şi la o dezvoltare perfectă încă din primii ani de viaţă.

Cursuri inot Bebelusi

Cursuri de înot pentru bebeluși

Acvatic Bebe Club îi poate învăţa pe micuţi să înoate, să facă sărituri sau să se scufunde, în funcţie de vârstă şi de tipul de curs urmart. Specialiştii clubului de înot au dezvoltat şi perfecţionat o metodă proprie de predate, personalizată în funcţie de copiii care vin la cursurile de înot şi de vârstele lor.

Profesorii de înot sunt ajutaţi de psihologi, medici pediatri pentru a ajusta şi armoniza toate programele educative acvatice. Punerea lor în practică este foarte simplu cu ajutorul absolvenţilor Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport angajaţi la club şi cu ajutorul kinetoterapeuţilor sau sportivilor de performanţă.

Apa este purificată în permanenţă pentru siguranţa şedinţelor de înot, tot spaţiul este amenajat în aşa fel încât să fie unul prietenos şi să inspire încredere, siguranţa şi igiena sunt supravegheate în permanenţă. Doar aşa Acvatic Bebe Club poate oferi servicii de top la cele mai bune preţuri şi o experienţă excelentă de fiecare dată.

Cu experienţă de peste 8 ani şi peste 2.500 de copii deja înscrişi la cursurile de educaţie acvatică, clubul de înot reuşeşte la fiecare lecţie de înot pentru copiii de toate vârstele să stimuleze curiozitatea sau creativitatea micuţilor, planurile de lucru sunt personalizate, fiind adaptate ritmului de evoluţie al copiilor înscrişi.

Cum va arăta o ședință de înot la Acvatic Bebe?

Fiecare şedinţă de înot are structură clară, trei părţi, activităţi cât mai simple, toate concepute alături de echipa de psihologi. Tot ce învaţă copiii este doar prin joacă şi imitaţie, noţiunile însuşite în timpul cursurilor de înot fiind unele excelente pentru viitor.

Obiectivele, aşteptările personale sunt discutate cu părinţii, modalităţile de predare se pot schimba, personaliza dacă părintele o cere. Dacă micuţii au învăţat să înoate nu vor uita niciodată această abilitate importantă. În plus, copiii îşi dezvoltă abilităţile de comunicare cu 11 luni mai devreme şi pe cele de orientare şi de coordonare cu 20 de luni mai devreme. Cunoştinţele noi vor fi asimilate mai uşor pentru copiii care participă la cursurile de înot organizate de Acvatic Bebe Club.

Alte beneficii ale cursurilor de înot de la Acvatic Bebe Club ar putea fi stimularea reflexelor primare, acceptarea prizelor, poziţionărilor specifice, dezvoltarea  complexă, independenţa mai mare în mişcare, îmbogăţirea bagajului motric şi cognitiv, coordonare perfectă şi deprinderea principiilor şi mişcărilor specifice înotului.

Vă puteţi înscrie copilul la categoria de vârsta 4-48 de luni, pentru şedinţe de 30-35 minute sau 4-6 ani, cu şedinţe de 40 de minute. Fiecare grupă de vârstă are şi obiective specifice pe care le va atinge copilul la terminarea şedinţelor.

Rating:
5/5

Clubul de inot pentru bebelusi are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium: