Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursuri de inot la hotelul Ramada in sectorul 1

Cursuri de inot la hotelul Ramada in sectorul 1

Cursuri inot sector 1

Piscina interioară este tratată cu clor Bio obţinut din sare, nedăunator organismului, fiind cel mai nou şi mai modern sistem de curăţare al apei. Hidroterapia cu apă sărată ajută la tratarea stărilor de oboseală prelungite, stresului, afecţiunilor musculare, reumatismale, osteoporozei algică a coloanei vertebrale şi spondilozei (cervicală, dorsală, lombară, forme simple, fără complicaţii neurologice); nevralgii lombosciatice şi deficit funcţional.

Cursuri inot sector 1

Cursuri inot sector 1

Piscina interioară are lungimea de 25 de metri , lăţimea de 12,5 metri şi este menţinută la o temperatură constantă a apei de 29 de grade. Daca doriţi să faceţi cateva lungimi de bazin inainte de saună sau daca doriţi să includeţi înotul în programul de antrenament, aceasta este piscina ideală pentru dumneavoastră. Lângă pisicină veţi găsi o zonă de relaxare cu şezlonguri şi canapele confortabile.

Bucuraţi-vă de piscina noastră exterioară care include Jacuzzi all seasons, cu 4 paturi speciale în interior, iar relaxarea obţinută vă va imbunătăţi starea de spirit. Jacuzzi este ideal pentru a vă relaxa cu familia sau prietenii. În timp ce copiii se joacă într-o zonă special amenajată, vă invităm să serviţi o cafea sau o gustare uşoară pe terasa noastră în aer liber sau să vă relaxaţi pe şezlong.