Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot in bazinul din Berceni

Cursuri inot in bazinul din Berceni

Cursuri inot in bazinul din Berceni

Un modern bazin de înot semiolimpic şi o sală de sport dotată cu echipamente care să faciliteze activităţile sportive au fost inaugurate, la şcoala 190 din Bucureşti în prezenţa campioanei olimpice de nataţie Camelia Potec – preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

O clădire nouă şi modernă adăposteşte acum noul bazin de inot semiolimpic, cu o suprafaţă de 1.200 mp şi toate anexele tehnice necesare utilizatorilor, precum vestiare, duşuri, grupuri sanitare, camere pentru personalul didactic, spaţii tehnice, camere pentru echipamente sportive.

Noul bazin are o lungime de 25 de metri, 15,4 metri lăţime şi şase culoare de înot, iar datorită acestor dimensiuni a putut fi omologat inclusiv pentru competiţiile naţionale şi internaţionale de nataţie.

În urma lucrărilor, copiii au la dispoziţie acum o sală de sport complet refăcută, cu o suprafaţă de 600 mp, cu o pardoseală nouă, specifică suprafeţelor de joc, echipamente şi accesorii noi care sa faciliteze activităţile sportive, cu vestiare şi grupuri sanitare moderne şi un sistem de termoficare eficient. De noile facilităţi sportive vor beneficia cei 1.872 de elevi ai Şcolii Nr. 190, precum şi elevii care vor fi implicaţi în competiţiile ce vor fi organizate aici.