Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Bazinul Alexandreea, locația exclusivă unde LCD Club oferă cursuri de înot premium pentru copii

Bazinul Alexandreea, locația exclusivă unde LCD Club oferă cursuri de înot premium pentru copii

Descoperă o experiență de învățare deosebită la Bazinul Alexandreea, locația exclusivă unde LCD Club oferă cursuri de înot premium pentru copii, începând cu vârsta fragedă de 3 ani, cu antrenor personal și cele mai bune condiții din București!

🏊‍♂️ Cursuri personalizate: La Bazinul Alexandreea, LCD Club oferă cursuri de înot personalizate, adaptate nevoilor și abilităților fiecărui copil. Prin intermediul antrenorilor noștri specializați, fiecare copil primește atenția individuală necesară pentru a se dezvolta în ritmul său și a-și îmbunătăți abilitățile în apă.

🌊 Cele mai bune condiții: Bazinul Alexandreea oferă cele mai bune condiții din București pentru cursurile de înot premium. Cu facilități moderne, echipamente de calitate și un mediu sigur și prietenos, asigurăm un cadru optim pentru copii să se simtă confortabil și să se bucure de fiecare ședință de înot.

👶 Vârsta fragedă: Suntem mândri să oferim cursuri de înot începând cu vârsta de 3 ani. Înțelegem importanța dezvoltării timpurii a abilităților de înot și suntem dedicați să ajutăm copiii să dobândească încredere și să se simtă confortabil în apă încă de la o vârstă fragedă. Cu abordarea noastră blândă și încurajatoare, copiii vor descoperi plăcerea înotului într-un mod distractiv și sigur.

🏆 Cursuri premium: Cursurile de înot oferite de LCD Club la Bazinul Alexandreea sunt considerate premium datorită calității înalte a instruirii și serviciilor noastre. Prin metode inovatoare și un curriculum adaptat, promovăm dezvoltarea abilităților de înot, încurajând în același timp încrederea, disciplina și performanța copiilor.

✅ Înscrie-ți copilul la cursurile de înot premium oferite de LCD Club la Bazinul Alexandreea și oferă-i oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile într-un mediu exclusivist. Cu antrenor personal și cele mai bune condiții din București, copilul tău va beneficia de o experiență de învățare unică și de rezultate remarcabile în înot.

Pentru mai multe informații și înregistrări, vizitează site-ul nostru partener, cursuri-inot-copii.ro, unde vei găsi și alte locații recomandate pentru cursuri de înot. Alege Bazinul Alexandreea și LCD Club pentru a oferi copilului tău un start excelent în lumea înotului și pentru a-i oferi cele mai bune oportunități de dezvoltare în apă.

In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

Rating:
5/5

In bazinul Alexandreea se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Locatia este considerata ca fiind un bazin premium in sectorul 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

 

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.