Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Cursuri inot copii sector 6

Cursuri inot copii sector 6

Sectorul 6 din București oferă oportunități excelente pentru copii de a se implica în activități recreative și educative, iar cursurile de înot sunt esențiale pentru dezvoltarea lor fizică și siguranța în apropierea apei. În acest articol, vom explora opțiunile de cursuri de înot pentru copii din Sectorul 6 și modul în care acestea contribuie la dezvoltarea abilităților acvatice și la creșterea încrederii copiilor în propriile capacități.

Cursuri inot la Clubul Steaua

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Clubul Steaua, este un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, si este probabil cu cel mai cunoscut bazin de inot din Bucuresti. Copiii care invata sa inoate in acest bazin au oportunitatea de a se integra intr-o grupa de performanta, natatie sau polo pe apa.

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Club Atack Team - Carol Davila

Rating:
5/5

Bazinul Facultatii de medicina Carol Davila se afla exact la limita sectoarelor 5 si 6. Desi este deschis de mai bine de 10 ani bazinul de inot nu da semne de uzura, fiind renovat in fiecare an, iar cladirea fiind realizata in mare parte din sticla face ca locatia sa fie in continuare una dintre cele mai moderne sali de inot din Bucuresti.

O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

Noutati despre cursurile de inot pentru copii din sectorul 6