Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Cursuri inot copii sector 3

Cursuri inot copii sector 3

Sectorul 3 din București este o zonă bogată în activități recreative și educaționale pentru copii, iar cursurile de înot se numără printre cele mai importante și benefice opțiuni disponibile. Învățarea înotului este esențială pentru dezvoltarea fizică și siguranța copiilor în apropierea apei. În acest articol, vom explora opțiunile de cursuri de înot pentru copii din Sectorul 3 și modul în care acestea contribuie la dezvoltarea abilităților acvatice și la creșterea încrederii copiilor în propriile capacități.

In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

Rating:
5/5

Deschideți ușa către excelență acvatică la Bazinul Alexandreea din Sectorul 3!

Vă prezentăm o oportunitate extraordinară de a participa la cursuri de înot pentru copii și adulți, inclusiv pentru Aqua Bebe și bebelușii dvs., într-un cadru premium și relaxant!

Bazinul de Înot Alexandreea din Sectorul 3 este locul ideal pentru a vă dezvolta abilitățile acvatice și pentru a vă bucura de momente de relaxare și distracție. Cu o infrastructură de top, bazinul dispune de facilități precum canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH și CL, precum și dezinfectarea apei cu UV și centrală de tratare a aerului.

Cursurile de înot se desfășoară atât la nivel de grup, cât și cu antrenor personal, pentru a asigura o experiență adaptată nevoilor fiecărui participant. Indiferent de vârstă sau nivel de înot, vom avea grijă să vă oferim suportul necesar pentru a vă îmbunătăți abilitățile acvatice și a vă bucura de fiecare moment petrecut în apă.

Bazinul de înot Alexandreea este semiolimpic, având dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri lățime și 1,50 metri adâncime. În plus, fiind acoperit, puteți beneficia de cursuri de înot pe tot parcursul anului, în orice anotimp.

Așadar, vă invităm să vă alăturați nouă și să vă înscrieți în aceste cursuri de înot captivante, pentru a vă menține în formă și pentru a vă relaxa într-un mediu sigur și prietenos!

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

Rating:
5/5

In bazinul Alexandreea se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Locatia este considerata ca fiind un bazin premium in sectorul 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

 

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Rating:
5/5

Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul ofera un mediu sigur si sanatos pentru bebelusi , (incepand de la 4 luni) si copii pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor .
Cadrul intim ofera prilejul perfect de relaxare pentru parinti si legarea de prietenii trainice pentru cei mici

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii fara clor ce dispune de servicii premium:

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Acvatic Bebe Club

Clubul de  inot Acvatic Bebe Club:

In cadrul clubului veti gasi  o atmosfera calda, placuta, dar dinamica si stimulativa pentru cei mici. Clubul ofera lectii doar cu instructor individual, cu un numar de maxim 3 copii pe sedinta, astfel incat sedintele de educatie acvatica sa se realizeze tinand cont de starea fizica si ritmul de evolutie a fiecarui copil.

Localizarea clubului de inot:

Cursurile de inot si Aqua Bebe se desfasoara pe: Str. Delea Noua nr.15, in sector 3 Bucuresti.

Echipa Acvatic Bebe Club:

Echipa ABC este formata din profesori de inot si asistenta medicala full-time, carora li se alatura psihologi si medici pediatrici (colaboratori), totul pentru a le asigura copiilor cele mai bune conditii si servicii!

Pe langa cursurile de inot, Acvatic Bebe Club mai ofera acces si la o salina artificiala si exercitii de kinetoprofilaxie.

Va puteti inscrie prin formular indiferent de ora:

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Noutati despre cursurile de inot pentru copii din sectorul 3