Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Bazinul Olimpia, locația de elită pentru cursurile de înot de performanță din cadrul secției de performanță LCD Club!

Bazinul Olimpia, locația de elită pentru cursurile de înot de performanță din cadrul secției de performanță LCD Club!

Concurs pentru copii Aqua

Descoperă oportunitățile excepționale de învățare și dezvoltare în apă la Bazinul Olimpia, locația de elită pentru cursurile de înot de performanță din cadrul secției de performanță LCD Club!

🏊‍♂️ Excelență în învățare: Bazinul Olimpia găzduiește cursuri de înot de performanță organizate de LCD Club, unde se pune accentul pe excelență și performanță în apă. Avem o echipă de antrenori specializați și experimentați care lucrează în mod individualizat cu fiecare copil pentru a-și atinge potențialul maxim în înot.

🌊 Infrastructură de nivel înalt: Cursurile de performanță se desfășoară într-un bazin modern și bine echipat, oferind un mediu optim pentru antrenamentul și dezvoltarea copiilor. Bazinul Olimpia îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și securitate, creând astfel un spațiu ideal pentru performanță și progres în înot.

🏅 Cursuri de performanță de top: LCD Club este recunoscut pentru programele sale de înaltă performanță, care sunt adaptate în funcție de nivelul și obiectivele fiecărui copil. Echipa noastră de antrenori specializați îi încurajează pe tinerii înotători să-și dezvolte abilitățile, tehnica și strategiile de competiție, pregătindu-i pentru evenimente și competiții importante.

💪 Dezvoltarea talentului: Bazinul Olimpia este locul ideal pentru copiii pasionați de înot și dornici să-și dezvolte talentul și să atingă performanțe remarcabile. Prin intermediul instruirii specializate și a programelor de antrenament riguroase, îi susținem pe tinerii înotători să se dezvolte atât fizic, cât și mental, oferindu-le șansa de a-și urmări visele în lumea înotului de performanță.

✅ Înscrie-ți copilul la cursurile de înot de performanță LCD Club de la Bazinul Olimpia și oferă-i oportunitatea de a crește și a excela în lumea înotului. Beneficiază de infrastructură de top și de antrenori specializați care îi vor ghida pe copii pe drumul către performanță și succes.

Pentru mai multe informații și înregistrări, vizitează site-ul nostru partener, cursuri-inot-copii.ro, unde poți găsi și alte locații recomandate pentru cursuri de înot. Alege Bazinul Olimpia și LCD Club pentru a transforma pasiunea copilului tău într-un parcurs de performanță înotătoare remarcabilă!

 

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.