Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Club de inot pentru copiii de performanta in sector 2

Club de inot pentru copiii de performanta in sector 2

Cu siguranță, învățarea înotului poate fi una dintre cele mai valoroase experiențe pentru copii, oferindu-le nu doar o formă excelentă de exercițiu fizic, ci și abilități vitale de siguranță în jurul apei. Dacă locuiți în apropiere de Bazinul Olimpia și sunteți în căutarea unui club de înot pentru copii, vă recomandăm să luați în considerare Lcd Club.

Lcd Club este un club de înot pentru copii care organizează cursuri de performanță înot pentru copii în bazinul Olimpia. Clubul oferă cursuri pentru copii de toate vârstele și nivelurile de abilitate, începând de la înotul pentru începători până la niveluri avansate de performanță. Fiecare clasă este condusă de antrenori calificați și cu experiență, care se asigură că copiii beneficiază de instruire individualizată și se simt încrezători în apă.

În plus față de pregătirea pentru competițiile de înot, Lcd Club se concentrează și pe dezvoltarea caracterului și a abilităților sociale ale copiilor, prin promovarea valorilor precum disciplina, respectul și munca în echipă. Clubul se străduiește să creeze un mediu de învățare pozitiv și prietenos, astfel încât copiii să se simtă confortabil și entuziasmați să își dezvolte abilitățile într-un mediu plăcut și sigur.

În concluzie, dacă doriți să înscrieți copilul într-un club de înot care oferă o pregătire de înaltă calitate în bazinul Olimpia, Lcd Club ar putea fi o opțiune excelentă de luat în considerare. Asigurați-vă că verificați cu atenție orarul și disponibilitatea locurilor pentru a vă asigura că puteți găsi un program care se potrivește cu nevoile și programul dvs. de familie.

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.