Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot pe timpul iernii la Hotel Ramada

Cursuri inot pe timpul iernii la Hotel Ramada

La Hotel Ramada puteti beneficia de cursuri de inot premium pe toata durata anului, atat vara cat si iarna indiferent de temperatura de afara. Instructori profesionisti si calificati va vor ajuta sa va imbunatatiti stilul si tehnicile de inot, indiferent daca sunteti incepatori sau deja stapaniti bine un anumit stil. Cursurile de inot se organizeaza indiferent de sezon sau de vremea de afara. Fiecare curs are o durata de patru saptamani si este oferit atat in mod individual, cat si in grupuri de maxim patru persoane. Cursurile sunt disponibile in fiecare zi a saptamanii, intre orele 16.00 si 20.00. Pentru a participa la cursuri, participantii trebuie sa aiba cel putin 4 ani si sa aiba cunostinte de baza despre inot.

La finalul fiecarei sedinte de antrenament, participantii vor face sarituri si vor invata lucruri noi. In anumite perioade exista reduceri la abonamentele de inot din cadrul hotelului. Participantii la cursuri vor avea acces gratuit la piscina hotelului si la facilitatile acesteia, precum si la sauna, jacuzzi si solar.

Hotelul ofera, de asemenea, un program de instruire complet pentru cei care doresc sa devina instructori de inot. Acest program include formarea teoretica si practica pe parcursul a 16 saptamani, precum si acces la toate facilitatile hotelului. Hotelul Ramada va invita sa va bucurati de experienta unica de a invata sa inoti in cadrul unui mediu relaxat si profesional. Pentru mai multe informatii despre cursuri, puteti contacta receptia hotelului.