Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursuri de înot pentru bebeluși în bazinele tratate special fără clor din Primăverii și din Sectorul 3

Cursuri de înot pentru bebeluși în bazinele tratate special fără clor din Primăverii și din Sectorul 3

Cursuri de înot pentru bebeluși în bazinele tratate special fără clor din Primăverii și din Sectorul 3 – zona Decebal: Aqua Bebe într-un mediu sigur și instruit de educatori acvatici

Cursurile de înot pentru bebeluși în bazinele tratate special fără clor din Primăverii și din Sectorul 3 – zona Decebal oferă oportunitatea unică de a introduce micuții în lumea acvatică într-un mediu sigur și controlat. Orașele noastre pun accent pe siguranța și bunăstarea bebelușilor, oferind Aqua Bebe, cursuri speciale pentru bebeluși în bazine de înot tratate fără clor, unde aceștia sunt asistați de instructori de educație acvatică specializați în lucrul cu copiii mici.

Bazine tratate special fără clor: Bazinele din Primăverii și din Sectorul 3 – zona Decebal se bucură de facilități speciale, cu un sistem de tratare a apei care elimină utilizarea clorului. Acest lucru asigură un mediu sigur și delicat pentru pielea sensibilă a bebelușilor. În plus, apa tratată special este mai blândă și mai prietenoasă cu ochii și plămânii bebelușilor, oferindu-le o experiență confortabilă în timpul lecțiilor de înot.

Aqua Bebe – cursuri speciale pentru bebeluși: Cursurile de Aqua Bebe sunt concepute special pentru bebelușii cu vârste cuprinse între 6 luni și 3 ani. Acestea sunt adaptate nevoilor și capacităților specifice ale bebelușilor, având în vedere faza lor de dezvoltare și adaptarea la mediul acvatic. Instructorii de educație acvatică sunt specializați în lucrul cu copiii mici și sunt pregătiți să ofere o experiență de înot plină de siguranță, distracție și încredere.

Instrucție asistată de educatori acvatici: Pentru a asigura siguranța și confortul bebelușilor în timpul cursurilor de înot, instructorii de educație acvatică asistă fiecare copil în mod individual. Aceștia sunt antrenați să ofere sprijin și îndrumare, asigurându-se că bebelușii se simt în siguranță și protejați în apă. Instrucția asistată oferă o experiență plăcută și stimulantă pentru bebeluși, contribuind la dezvoltarea abilităților motorii și de adaptare în apă.

Beneficiile cursurilor de înot pentru bebeluși: Cursurile de înot pentru bebeluși aduc numeroase beneficii în dezvoltarea lor timpurie. Acestea contribuie la dezvoltarea coordonării motorii, la îmbunătățirea echilibrului și a rezistenței fizice. De asemenea, înotul stimulează interacțiunea socială și dezvoltă încrederea în sine a bebelușilor.

Cursurile de înot Aqua Bebe în bazinele tratate special fără clor din Primăverii și din Sectorul 3 – zona Decebal oferă oportunitatea perfectă pentru a introduce bebelușii în lumea acvatică într-un mod sigur și controlat. Cu instructori de educație acvatică specializați și o apă delicată, aceste cursuri asigură o experiență plină de distracție și dezvoltare pentru bebeluși. Înotul în primele etape ale vieții poate avea un impact pozitiv asupra dezvoltării lor motorii și sociale, iar aceste cursuri sunt create pentru a le oferi o bază solidă în relația lor cu apa.

Aqua Bebe – cursuri de inot pentru copii sau bebelusi

Inotul este foarte util pentru dezvoltarea bebelusului. De ce? Pentru ca este singura activitate in care el este cu adevarat complet independent inainte de a putea merge singur.

Unde se tin cursurile de inot Aqua Bebe pentru copii ?

Atat bebelusii cat si copiii pana in 3 ani trebuiesc invatati sa inoate intr-un bazin special creat pentru acestia, unde apa este tratata special, fara clor. Apa trebuie monitorizata de catre un sistem digital de tratare a apei. Va recomandam urmatoarele locatii in Bucuresti:

Rating:
5/5

Acvatic Bebe are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

Rating:
5/5

Acvatic Bebe are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:

Aqua Bebe la Acvatic Bebe Club

– Str. Delea Noua nr 15, sector 3 Bucuresti

Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul ofera un mediu sigur si sanatos pentru bebelusi , (incepand de la 4 luni) si copii pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor .

Acvatic Bebe Club

Clubul ofera lectii cu instructor individual, cu un numar de maxim 3 copii pe sedinta, astfel incat sedintele de educatie acvatica sa se realizeze tinand cont de starea fizica si ritmul de evolutie a fiecarui copil.

Afla mai multe detalii despre Acvatic Bebe Club

Inscriere la cursurile de  inot pentru bebelusi:

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Obiectivele orelor de Aqua Bebe
  • Aclimatizarea si adaptarea bebelusului la mediul acvatic

  • Stimularea reflexelor primare si transformarea acestora in automatisme

  • Stimularea miscarii membrelor inferioare si superioare

  • Adaptarea bebelusului la pozitiile ventrale, verticale si dorsale in mediul acvatic

  • Intarirea sistemului imunitar.

La ce varsta poate merge bebelusul la cursurile de inot ?

In general, puteti aduce bebelusul la inot incepand de la varsta de trei luni.

Inotul si cursurile de Aqua Bebe sunt sigure pentru bebelusi ?

Absolut. Atunci cand un bebelus ajunge sub apa, bebelusului i se activeaza reflexul de scufundare. Aceeasi tip de reactie se produce atunci cand inghitim – epiglota se inchide si blocheaza gatul, astfel ca sa nu poata intra apa.

Acesta este motivul pentru care vedeti adesea imagini cu bebelusii inotand pe sub apa cu gura deschisa ! Reflexul dureaza pana la aproximativ 18 luni, deci, incepand de pe la 16 luni, copiii mici si cei mai mari sunt invatati sa inoate in alt mod decat bebelusii.

De ce este bun inotul pentru bebelusi?

Inotul este foarte util pentru dezvoltarea bebelusului. De ce? Pentru ca este singura activitate in care el este cu adevarat complet independent inainte de a putea merge singur.

Apa le sustine greutatea, iar ei sunt liberi sa-si miste picioarele si mainile asa cum doresc. Si adora sa faca asta! Este si o experienta grozava pentru parinti in timpul careia pot intari relatia cu copilul.

Obiectivele orelor de Aqua Bebe

– Aclimatizarea si adaptarea bebelusului la mediul acvatic
– Stimularea reflexelor primare si transformarea acestora in automatisme
– Stimularea miscarii membrelor inferioare si superioare
– Adaptarea bebelusului la pozitiile ventrale, verticale si dorsale in mediul acvatic
– Intarirea sistemului imunitar

La ce varsta puteti aduce bebelusul la inot ?

In general, puteti aduce bebelusul la inot incepand cu varsta de 1 an in functie de bazinul ales.

Inotul si cursurile de inot pentru bebelusi sunt sigure ?

Desigur. Atunci cand un bebelus ajunge sub apa, acestuia i se activeaza reflexul de scufundare. Acelasi tip de reflex se produce atunci cand inghitim (epiglota se inchide si blocheaza gatul, astfel apa nu poate intra).

Acesta este motivul pentru care adesea vedeti imagini cu bebelusi inotand pe sub apa cu gura deschisa. De aceea copii mici si cei mari sunt invatati sa inoate in moduri diferite.

Ce echipament trebuie sa aveti la Aqua Bebe?

Pentru bebelusii si copii sub 3 ani aveti nevoie de pampers pentru apa si slip/costum de baie .

Daca situatia o cere, unul din parinti trebuie sa fie pregatit pentru a intra in bazin cu bebelusul. Noi vrem ca bebelusul sa fie calm si receptiv fata de instructor, de aceea in unele cazuri, prezenta unui parinte langa bebelus induce acestuia starea de liniste si confort. Unul din parinti trebuie sa fie pregatit la fiecare sedinta cu:

– Costum de inot
– Casca de inot
– Ochelari de inot
– Prosop
– Papuci

Parintii pot avea acces in spatiul special pentru a putea asista de aproape la cursurile bebelusului.