Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursuri de Înot pentru Copii in Bazinul Alexandreea: Locul Preferat de Micii Înotători

Cursuri de Înot pentru Copii in Bazinul Alexandreea: Locul Preferat de Micii Înotători

Odată cu sosirea verii, dorința de aventură și joc în aer liber devine tot mai pronunțată în rândul celor mici. Bazinul Alexandreea, gazda clubului de înot, oferă o invitație la bucuria și emoția înotului pentru copii. Cursurile de înot pentru copii sunt create pentru a-i ghida spre o aventură educativă și plină de distracție în lumea apei, unde fiecare tânăr înotător își poate depăși limitele, învățând să înoate într-un mediu sigur, încurajator și, cel mai important, distractiv.

Cursuri de Înot pentru Toate Vârstele și Abilitățile

Clubul de înot de la Bazinul Alexandreea se distinge prin diversitatea și calitatea programelor sale de înot pentru copii. Fiecare copil are ritmul său unic de învățare, motiv pentru care se oferă o gamă variată de cursuri:

  • Pentru începători: Aceste sesiuni introduc copiii în mediul acvatic, ajutându-i să se simtă confortabil și în siguranță în apă. Accentul se pune pe jocuri și activități care încurajează mișcările de bază.

  • Dezvoltarea Înotătorilor: Pe măsură ce copiii devin mai încrezători în abilitățile lor, cursurile se axează pe îmbunătățirea tehnicii de înot și introducerea stilurilor mai complexe. Obiectivul este de a construi rezistență, viteză și eficiență în apă.

  • Cursuri Specializate: Oferim și sesiuni speciale care se concentrează pe aspecte specifice ale înotului, cum ar fi înotul de distanță și competițiile, toate într-un cadru care promovează distracția și camaraderia.

  • Sesiuni Individualizate: Pentru copiii care beneficiază de pe urma unei atenții mai detaliate, oferim lecții individuale, unde progresul este măsurat în conformitate cu ritmul și nevoile fiecărui cursant.

Clubul promovează nu doar învățarea înotului, ci și dezvoltarea unor valori precum disciplina, respectul și cooperarea, oferind copiilor o bază solidă pentru succes în toate aspectele vieții.

In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

Rating:
5/5

In bazinul Alexandreea se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Locatia este considerata ca fiind un bazin premium in sectorul 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

 

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.