Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursuri de Înot pentru Copii în Incinta Hotelului InterContinental Athénée Palace

Cursuri de Înot pentru Copii în Incinta Hotelului InterContinental Athénée Palace

Cursurile de înot pentru bebeluși și copii sunt o modalitate excelentă de a încuraja dezvoltarea fizică și psihologică a micuților dumneavoastră.

Dezvoltarea abilităților acvatice într-un mediu sigur și confortabil

Clubul de înot vă oferă oportunitatea de a înscrie copiii și bebelușii la cursurile de înot desfășurate într-o locație de lux din București – piscina Hotelului InterContinental Athénée Palace. Cu o lungime de 12 metri și o temperatură constantă a apei de 30 de grade Celsius, această piscină reprezintă un mediu perfect pentru ca cei mici să își dezvolte abilitățile acvatice într-un mod confortabil și sigur.

Dezvoltarea coordonării motorii și a rezistenței fizice

În primii ani de viață, înotul contribuie la dezvoltarea coordonării motorii și a rezistenței fizice a copiilor. Prin intermediul exercițiilor specifice, cei mici își pot întări mușchii și pot îmbunătăți echilibrul și coordonarea în apă.

Încredere în sine și socializare

Participarea la cursurile de înot îi ajută pe copii să își câștige încrederea în sine și să se simtă confortabil în mediul acvatic. De asemenea, aceste cursuri oferă oportunități excelente pentru socializare, permițând copiilor să interacționeze cu alți copii de vârsta lor și să își facă noi prieteni.

Experiență personalizată cu instructori profesioniști

Clubul de înot pune la dispoziție instructori profesioniști și experimentați, dedicați să ofere fiecărui copil o experiență de învățare personalizată și adaptată nevoilor sale. Într-un mediu relaxant precum piscina Hotelului InterContinental Athénée Palace, copiii vor beneficia de cursuri de înaltă calitate, care îi vor ajuta să devină înotători talentați și încrezători în apă.

Cursurile de înot pentru bebeluși și copii oferite de acest clubul reprezintă o investiție valoroasă în dezvoltarea fizică, psihologică și socială a micuților dumneavoastră. Oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile acvatice într-un mediu sigur și sub îndrumarea unor instructori profesioniști, veți contribui la formarea unei generații de înotători talentați și încrezători în apă.

Rating:
5/5

Hotelul Intercontinental Athene Hilton Palace este o locatie Premium in Bucuresti. Locatia este accesibila cu toate mijloacele de transport. Aici sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal.

O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Distribuie:

  Facebook
  LinkedIn
  WhatsApp
  Email