loader image
Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursuri de Înot pentru Copii la Bazinul Olimpia: Inițiere și Performanță într-un Mediu Modern și Confortabil

Cursuri de Înot pentru Copii la Bazinul Olimpia: Inițiere și Performanță într-un Mediu Modern și Confortabil

Bazinul Olimpia, administrat de prestigiosul Club LCD, oferă oportunități senzaționale pentru copiii dornici să învețe înotul sau să-și dezvolte abilitățile în acest sport. Cursurile de înot pentru copii, organizate cu grijă și profesionalism, sunt disponibile atât pentru cei care doresc să se inițieze în lumea înotului, cât și pentru cei care aspiră să atingă performanțe de vârf.

Într-un cadru modern și recent renovat, bazinul Olimpia oferă o experiență de învățare a înotului în condiții optime. Copiii au ocazia de a se antrena într-o locație curată și primitoare, unde apa este încălzită pe tot parcursul anului, asigurând astfel confortul și plăcerea în timpul fiecărei ședințe.

Cursurile de înot pentru copii sunt proiectate pentru a se potrivi nevoilor și abilităților fiecărui participant. De la începători până la cei care doresc să-și îmbunătățească tehnica și viteza, instruitorii calificați din cadrul Clubului LCD oferă îndrumare individualizată, astfel încât fiecare copil să-și atingă potențialul maxim într-un ritm confortabil.

Inițierea în înot este făcută într-un mod prietenos și relaxant, ajutând copiii să dobândească încredere în apă și să deprindă mișcările de bază într-un mod sigur și plăcut. Pe măsură ce progresează, cursurile se adaptează pentru a include tehnicile avansate, contribuind la îmbunătățirea performanțelor de înot ale copiilor pasionați.

Bazinul Olimpia nu este doar un loc de antrenament, ci și un mediu în care se promovează sănătatea și dezvoltarea globală a copiilor. Înotul nu doar îmbunătățește condiția fizică, ci și dezvoltă coordonarea, disciplina și încrederea în sine.

Cursurile de înot pentru copii organizate la Bazinul Olimpia de către Clubul LCD reprezintă o oportunitate remarcabilă pentru a începe sau a-ți îmbunătăți abilitățile de înot într-un mediu modern, renovat și curat, cu apă încălzită pe tot parcursul anului. De la inițiere la performanță, fiecare copil beneficiază de îndrumare personalizată și are șansa de a învăța și de a se bucura de înot într-un mod sigur și distractiv.

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.