Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursuri de înot pentru copii organizate de clubul LCD Club în bazinul de înot Alexandreea

Cursuri de înot pentru copii organizate de clubul LCD Club în bazinul de înot Alexandreea

Cursuri de înot pentru copii organizate de clubul LCD Club în bazinul de înot Alexandreea

LCD Club, un club sportiv recunoscut pentru excelența sa în domeniul înotului, oferă cursuri specializate pentru copii în bazinul de înot Alexandreea. Cu antrenori bine pregătiți și o abordare centrată pe siguranță și progres, LCD Club se asigură că fiecare copil beneficiază de o experiență învățării plină de satisfacții.

Antrenori calificați și cu experiență:
LCD Club se mândrește cu o echipă de antrenori bine pregătiți, cu experiență și pasionați de înot. Acești specialiști în înot sunt dedicați îmbunătățirii abilităților de înot ale copiilor, oferindu-le sprijin și îndrumare pe tot parcursul cursurilor. Fiecare antrenor este certificat în domeniul înotului și are abilități solide în comunicarea și lucru cu copiii, creând un mediu de învățare pozitiv și motivant.

Locații premium cu apă încălzită și curată:
În timp ce alte cluburi de înot se bazează pe facilități standard, LCD Club se diferențiază prin organizarea cursurilor sale în locații premium, cum ar fi bazinul de înot Alexandreea. Aici, copiii se bucură de un mediu de învățare optim, cu apă încălzită și curată, indiferent de anotimp. Temperatura controlată a apei asigură confortul și siguranța copiilor, permițându-le să se concentreze pe dezvoltarea abilităților de înot.

Program personalizat și progresiv:
La LCD Club, fiecare copil este evaluat individual, iar antrenorii stabilesc un program personalizat și progresiv pentru fiecare cursant. Începând cu noțiuni de bază, cum ar fi îmbogățirea confortului în apă și învățarea tehnicilor de respirație corectă, până la perfecționarea tehnicilor de înot și însușirea stilurilor avansate, cursurile LCD Club sunt concepute pentru a răspunde nevoilor și capacităților fiecărui copil în parte.

Siguranță și supraveghere constantă:
Siguranța copiilor este o prioritate absolută la LCD Club. Fiecare ședință de antrenament este supravegheată de antrenori atenți și dedicati, asigurându-se că copiii se simt în siguranță și se bucură de fiecare moment petrecut în apă. LCD Club implementează măsuri stricte de siguranță, precum și protocoale de prim ajutor, în cazul unor situații neprevăzute.

Cursurile de înot pentru copii organizate de LCD Club în bazinul de înot Alexandreea oferă oportunități unice de dezvoltare a abilităților de înot și de promovare a unui stil de viață sănătos. Cu antrenori bine pregătiți, locații premium și un program personalizat, LCD Club își asigură că fiecare copil are parte de o experiență de învățare plină de succes și satisfacții.

In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

Rating:
5/5

In bazinul Alexandreea se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Locatia este considerata ca fiind un bazin premium in sectorul 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

 

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.