Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursuri de înot pentru copii organizate de clubul LCD Club în bazinul de înot Olimpia: De la începători la performanță

Cursuri de înot pentru copii organizate de clubul LCD Club în bazinul de înot Olimpia: De la începători la performanță

Cursuri de înot pentru copii organizate de clubul LCD Club în bazinul de înot Olimpia: De la începători la performanță

LCD Club, un club sportiv de renume în domeniul înotului, oferă copiilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile acvatice în bazinul de înot Olimpia. În cadrul acestui complex modern și bine echipat, LCD Club organizează atât cursuri pentru începători, cât și pentru cei care doresc să ajungă la performanță. Cu antrenori bine pregătiți și cu o pasiune pentru înot, clubul se asigură că fiecare copil are parte de o experiență învățare completă și satisfăcătoare.

Cursuri de performanță și antrenori specializați:
LCD Club este recunoscut pentru oferirea unor cursuri de performanță de înaltă calitate, destinate copiilor care doresc să-și dezvolte abilitățile de înot la nivel competitiv. Antrenorii clubului sunt bine pregătiți și cu experiență în lucrul cu sportivii tineri, având abilitățile și cunoștințele necesare pentru a-i ghida spre atingerea potențialului lor maxim în înot. Aceștia monitorizează și evaluează constant progresul fiecărui copil, oferindu-le îndrumare individualizată și susținere pentru a-și atinge obiectivele în înot.

Bazinul Olimpia – un mediu optim pentru învățare și performanță:
Bazinul de înot Olimpia, locul în care se desfășoară cursurile organizate de LCD Club, este un complex modern și bine întreținut, special conceput pentru a satisface nevoile sportivilor. Cu facilități de ultimă generație și apă curată și încălzită, bazinul Olimpia creează un mediu optim pentru învățare și performanță. Copiii se pot bucura de condiții excelente, care le facilitează progresul și le oferă confortul necesar în timpul antrenamentelor.

Abordare individualizată și program adaptat:
La LCD Club, se pune accent pe abordarea individualizată și adaptată nevoilor fiecărui copil. Indiferent dacă sunt începători sau aspiranți la performanță, copiii beneficiază de programe personalizate, concepute pentru a le dezvolta abilitățile și a le îmbunătăți tehnica într-un mod progresiv și sigur. Antrenorii lucrează îndeaproape cu fiecare copil, evaluându-i constant progresul și ajustând programul pentru a-i ajuta să își atingă potențialul maxim în înot.

Cursurile de înot organizate de LCD Club în bazinul de înot Olimpia oferă copiilor nu doar oportunitatea de a învăța să înoate, ci și posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile și de a progresa către niveluri de performanță superioare. Cu antrenori bine pregătiți și o abordare individualizată, LCD Club creează un mediu propice în care fiecare copil poate să își descopere potențialul și să se dezvolte în mod optim în domeniul înotului.

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.