Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot copii – Abonamente pentru cursuri inot copii in 2024

Cursuri inot copii – Abonamente pentru cursuri inot copii in 2024

Cursuri inot copii

Abonamentele pentru Cursuri de Înot pentru Copii în 2024 – Navigăm spre Succes și Bucurie în Apă!

Pe măsură ce intrăm în anul 2024, lumea înotului pentru copii se transformă și evoluează, oferind oportunități îmbunătățite de învățare și distracție. În acest nou an, ne mândrim să vă prezentăm abonamentele noastre actualizate pentru cursurile de înot destinate celor mici.

Varietatea Abonamentelor – Opțiuni Flexibile pentru Fiecare Familie:

Înțelegem că fiecare copil este unic și are propriul ritm de învățare. De aceea, abonamentele noastre sunt concepute pentru a se adapta diferitelor nevoi și programului fiecărei familii. Oferim opțiuni variate, de la abonamente lunare la sesiuni trimestriale sau semestriale, cu posibilitatea de a alege între cursuri de grup sau sesiuni individuale.

Facilități de Ultimă Generație:

Cursurile noastre se desfășoară în bazine moderne, dotate cu tehnologie de ultimă oră, asigurând un mediu sigur și plăcut pentru învățarea înotului. Temperatura apei este întotdeauna optimă, iar sistemele noastre de filtrare garantează curățenia și sănătatea apei.

Instruire Personalizată:

Fiecare abonament include accesul la antrenori calificați și experimentați, care sunt dedicați dezvoltării abilităților de înot ale copiilor, indiferent de nivelul lor de început. Antrenorii noștri urmăresc progresul fiecărui mic înotător, adaptând metodele de învățare pentru a se potrivi perfect cu nevoile și ritmul fiecărui copil.

Activități Diverse și Educative:

Pe lângă cursurile obișnuite de înot, abonamentele includ sesiuni speciale cum ar fi înotul sincron, polo pe apă pentru copii și chiar lecții de salvare. Aceste activități sunt menite nu doar să îmbunătățească abilitățile de înot, ci și să încurajeze spiritul de echipă și să dezvolte abilități de viață valoroase.

Evenimente și Competiții Prietenoase:

Pentru a celebra realizările înotătorilor noștri tineri, organizăm periodic evenimente și competiții amicale. Acestea sunt ocazii excelente pentru ca copiii să își demonstreze abilitățile, să își facă prieteni noi și să se bucure de spiritul competitiv într-un mediu sigur și încurajator.

Abonamente Adaptabile și Accesibile:

Suntem mândri să oferim abonamente la prețuri competitive, cu reduceri disponibile pentru frați și pentru reînnoirea abonamentelor. Scopul nostru este de a face înotul accesibil și plăcut pentru cât mai mulți copii.

Abonamentele pentru cursuri inot copii în 2024 sunt concepute pentru a oferi o experiență de învățare holistică, distractivă și sigură. Vă invităm să vă alăturați familiei noastre acvatice și să navigăm împreună spre un an plin de realizări și zâmbete în apă!

Sectorul 1 este renumit pentru locatiile premium si pentru usurinta cu care se poate ajunge oriunde datorita mijloacelor de transport diversificate. Exista numeroase bazine de inot in care sunt organizate atat cursuri de inot pentru copii cat si cursuri de inot pentru adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Mai jos va prezentam principalele bazine de inot din sectorul 1 unde se ofera servicii de calitate.

 
Rating:
5/5

O locatie premium pentru cursuri inot copii. Bazinul ultramodern si piscina exterioara se afla in interiorul hotelului Ramada, situat intr-o zona foarte accesibila cu toate mijloacele de transport. Hotelul si antrenorii de inot ofera cursuri de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau in regim personal. Tot aici puteti sa beneficiati de antrenamente personalizate și program flexibil în funcție de nevoile fiecăruia!

O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Distribuie:

  Facebook
  LinkedIn
  WhatsApp
  Email

  Rating:
  5/5

  Hotelul Intercontinental Athene Hilton Palace este o locatie Premium in Bucuresti. Locatia este accesibila cu toate mijloacele de transport. Aici sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal.

  O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

   Nume si prenume*

   Adresa de email*

   Telefonul*

   Bazinul ales*

   Tipul abonamentului* pentru

   Alte informatii necesare ?

   Distribuie:

   Facebook
   LinkedIn
   WhatsApp
   Email

   Rating:
   5/5

   Clubul de inot pentru bebelusi are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

   O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:


   In zona de nord a capitalei, in Pipera, exista un bazin de inot cu locuri pentru spectatori, vestiare pentru sportivi, săli de forţă, săli metodice, saune si cabinet medical.

   Rating:
   5/5

   Clubul organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti intr-o locatie premium din Pipera.

   O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

    Nume si prenume*

    Adresa de email*

    Telefonul*

    Bazinul ales*

    Tipul abonamentului* pentru

    Alte informatii necesare ?

    Noutati despre cursurile de inot pentru copii din sectorul 1


    Sectorul 2 din București oferă o gamă variată de activități recreative și educative pentru copii, iar cursurile de înot nu fac excepție. Învățarea înotului este esențială pentru dezvoltarea fizică și siguranța copiilor în jurul apei. În acest articol, vom explora opțiunile de cursuri de înot pentru copii din Sectorul 2 și modul în care acestea contribuie la dezvoltarea abilităților acvatice și la creșterea încrederii copiilor în propriile capacități.

    In sectorul 2 regasesc o parte din cele mai renumite cluburi de inot care organizeaza cursuri de inot pentru copii. Tot aici sunt enumerate o parte din bazinele de inot deschise publicului pentru agrement dar si adultilor care doresc sa invete sa inoate.

    Cursuri inot la Atack Team Scoala 25

    Rating:
    5/5

    Clubul Atack Team din sectorul 2 dispune de mai multe locatii in Bucuresti. Toate bazinele de inot sunt situate in zone foarte usor accesibile, iar bazinul scolii 25 este unul dintre cele mai noi bazine deschise in Bucuresti. Bazinul are 25 de metri, este acoperit, incalzit, curat si foarte modern.

    O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

    Cursuri inot la LCD Club Olimpia

    Rating:
    5/5

    Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

    O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

    Cursuri de inot la bazinul Alexandreea

    Rating:
    5/5

    Clubul LCD organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti intr-o locatie premium Locatia Alexandreea se afla la granita sectoarelor 2 si 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

     

    O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

    Rating:
    5/5

    Indiferent dacă ești adult sau copil, acum ai șansa de a învăța să înoți în piscina noastră din Dobroești! Avem o echipă de antrenori formată din instructori tineri și energici, cu experiență atât în lucrul cu cei mici, cât și în pregătirea adulților. Pentru adulți, oferim sesiuni de înot sub îndrumarea unui antrenor personal, asigurând o experiență personalizată și eficientă. Vino la piscină cu toată familia pentru momente de relaxare și distracție împreună! 🏊‍♂️👨‍👩‍👧‍👦💦

    O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu copiii incepand de la 3 ani

     Nume si prenume*

     Adresa de email*

     Telefonul*

     Bazinul ales*

     Tipul abonamentului* pentru

     Alte informatii necesare ?

     Distribuie:

     Facebook
     LinkedIn
     WhatsApp
     Email

     Această locație vă oferă un mediu cald și prietenos, totodată energic și stimulant pentru copii. Aici, cursurile de înot sunt organizate exclusiv cu un instructor dedicat pentru fiecare grup, limitându-se la maximum trei copii pe sesiune. Această abordare permite personalizarea instruirii în funcție de capacitatea fizică și ritmul de dezvoltare al fiecărui mic înotător.

     Adresa bazinului de înot pentru copii este Str. Mărului nr. 19, Dobroești, unde vă așteptăm cu drag pentru lecții personalizate și eficiente. 🏊‍♂️👶🌟

     Noutati despre cursurile de inot pentru copii din sectorul 2


     Sectorul 3 din București este o zonă bogată în activități recreative și educaționale pentru copii, iar cursurile de înot se numără printre cele mai importante și benefice opțiuni disponibile. Învățarea înotului este esențială pentru dezvoltarea fizică și siguranța copiilor în apropierea apei. În acest articol, vom explora opțiunile de cursuri de înot pentru copii din Sectorul 3 și modul în care acestea contribuie la dezvoltarea abilităților acvatice și la creșterea încrederii copiilor în propriile capacități.

     In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

     Rating:
     5/5

     Deschideți ușa către excelență acvatică la Bazinul Alexandreea din Sectorul 3!

     Vă prezentăm o oportunitate extraordinară de a participa la cursuri de înot pentru copii și adulți, inclusiv pentru Aqua Bebe și bebelușii dvs., într-un cadru premium și relaxant!

     Bazinul de Înot Alexandreea din Sectorul 3 este locul ideal pentru a vă dezvolta abilitățile acvatice și pentru a vă bucura de momente de relaxare și distracție. Cu o infrastructură de top, bazinul dispune de facilități precum canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH și CL, precum și dezinfectarea apei cu UV și centrală de tratare a aerului.

     Cursurile de înot se desfășoară atât la nivel de grup, cât și cu antrenor personal, pentru a asigura o experiență adaptată nevoilor fiecărui participant. Indiferent de vârstă sau nivel de înot, vom avea grijă să vă oferim suportul necesar pentru a vă îmbunătăți abilitățile acvatice și a vă bucura de fiecare moment petrecut în apă.

     Bazinul de înot Alexandreea este semiolimpic, având dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri lățime și 1,50 metri adâncime. În plus, fiind acoperit, puteți beneficia de cursuri de înot pe tot parcursul anului, în orice anotimp.

     Așadar, vă invităm să vă alăturați nouă și să vă înscrieți în aceste cursuri de înot captivante, pentru a vă menține în formă și pentru a vă relaxa într-un mediu sigur și prietenos!

     O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

     In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

     Rating:
     5/5

     In bazinul Alexandreea se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Locatia este considerata ca fiind un bazin premium in sectorul 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

      

     O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

     Rating:
     5/5

     Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul ofera un mediu sigur si sanatos pentru bebelusi , (incepand de la 4 luni) si copii pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor .
     Cadrul intim ofera prilejul perfect de relaxare pentru parinti si legarea de prietenii trainice pentru cei mici

     O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii fara clor ce dispune de servicii premium:

     Distribuie:

     Facebook
     LinkedIn
     WhatsApp
     Email

     Acvatic Bebe Club

     In cadrul clubului veti gasi  o atmosfera calda, placuta, dar dinamica si stimulativa pentru cei mici. Clubul ofera lectii doar cu instructor individual, cu un numar de maxim 3 copii pe sedinta, astfel incat sedintele de educatie acvatica sa se realizeze tinand cont de starea fizica si ritmul de evolutie a fiecarui copil.

     Localizarea clubului de inot:

     Cursurile de inot si Aqua Bebe se desfasoara pe: Str. Delea Noua nr.15, in sector 3 Bucuresti.

     Echipa de instructori pentru Aqua Bebe

     Echipa este formata din profesori de inot si asistenta medicala full-time, carora li se alatura psihologi si medici pediatrici (colaboratori), totul pentru a le asigura copiilor cele mai bune conditii si servicii!

     Pe langa cursurile de inot, la clubul de Aqua Bebe veti putea avea acces si la o salina artificiala si exercitii de kinetoprofilaxie.

     Noutati despre cursurile de inot pentru copii din sectorul 3


     Sectorul 4 din București oferă o gamă variată de activități recreative și educative pentru copii, iar cursurile de înot se numără printre cele mai populare opțiuni. Învățarea înotului este esențială pentru dezvoltarea fizică și siguranța copiilor în apropierea apei. În acest articol, vom explora opțiunile de cursuri de înot pentru copii din Sectorul 4 și modul în care acestea contribuie la dezvoltarea abilităților acvatice și la creșterea încrederii copiilor în propriile capacități.

     Cursurile de inot din sectorul 4, sunt organizate in bazine de inot acoperite, în partea de sud a municipiului Bucuresti, cuprinse între sectoarele 3 si 5. Bazinele de inot sunt accesibile zonelor Berceni,  Piata Sudului, Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida si Popesti Leordeni.

     Club Atack Team – Scoala 190

     Rating:
     5/5

     Clubul Atack Team din sectorul 4 dispune de mai multe locatii in Bucuresti. Toate bazinele de inot sunt situate in zone foarte usor accesibile, iar bazinul scolii 190 este unul dintre cele mai noi bazine deschise in Bucuresti. Bazinul are 25 de metri, este acoperit, incalzit, curat si foarte modern.

     O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

     Noutati despre cursurile de inot pentru copii din sectorul 4


     Cursurile de inot sunt organizate in bazinele din sectorul 5, situate în partea de sud-vest a municipiului Bucuresti si sunt cuprins între sectoarele 4 (la est) si 6 (la vest). În centrul orasului, sectorul 5 are granite comune si cu sectoarele 1 si 3.

     Cursuri inot copii la Carol Davila

     Rating:
     5/5

     Facultatea de  medicina si farmacie din sectorul 5 dispune de o locatie bine cunoscuta cu cel mai bun raport calitate-pret. Desi este deschis de mai bine de 10 ani bazinul de inot nu da semne de uzura, fiind renovat in fiecare an, iar cladirea fiind realizata in mare parte din sticla. Lumina si renovarea anuala a acestui bazin face ca locatia sa fie in continuare una dintre cele mai moderne sali de inot din Bucuresti.

     O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

     Inscrie-te la cursurile de inot prin formular indiferent de ora:

     Te poti inscrie prin formular la cursurile de inot, pentru toate locatiile din Bucuresti, indiferent de ora. Mesajul tau va fi trimis spre receptie si vei putea afla mai multe detalii direct de la receptia bazinului ales.

      Nume si prenume*

      Adresa de email*

      Telefonul*

      Bazinul ales*

      Tipul abonamentului* pentru

      Alte informatii necesare ?

      Ultimele noutati despre sectorul 5

      Cursuri inot sector 5 Bucuresti

      Cursurile de inot sunt organizate in bazinele din sectorul 5, situate în partea de sud-vest a municipiului Bucuresti si sunt cuprins între sectoarele 4 (la est) si 6 (la vest). În centrul orasului, sectorul 5 are granite comune si cu sectoarele 1 si 3.

      Mai jos gasiti toate cursurile de inot desfasurate in sectorul 5:

      Bazinul de inot World Class Health Academy

      World Class Health Academy The Grand se afla in incinta luxosului hotel JW Marriott Bucuresti, la etajul -1. Clubul ofera membrilor o multitudine de produse si servicii pentru sporirea bunastarii. Elegant, luxos si retras este complimentat de cel mai bun personal de servire.

      Bazinul clubului Steaua


      Sala de inot se afla in Ghencea intre sectoarele 5 si 6 cuprinzand un bazin de competitie pentru polo si unul pentru antrenamentele de natatie. De asemenea, complexul are o tribuna incapatoare, vestiare, sauna, si sala de pregatire fizica. La Steaua se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti.


      Sectorul 6 din București oferă oportunități excelente pentru copii de a se implica în activități recreative și educative, iar cursurile de înot sunt esențiale pentru dezvoltarea lor fizică și siguranța în apropierea apei. În acest articol, vom explora opțiunile de cursuri de înot pentru copii din Sectorul 6 și modul în care acestea contribuie la dezvoltarea abilităților acvatice și la creșterea încrederii copiilor în propriile capacități.

      Cursuri inot la Clubul Steaua

      Rating:
      5/5

      Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Clubul Steaua, este un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, si este probabil cu cel mai cunoscut bazin de inot din Bucuresti. Copiii care invata sa inoate in acest bazin au oportunitatea de a se integra intr-o grupa de performanta, natatie sau polo pe apa.

      O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

      Club Atack Team – Carol Davila

      Rating:
      5/5

      Bazinul Facultatii de medicina Carol Davila se afla exact la limita sectoarelor 5 si 6. Desi este deschis de mai bine de 10 ani bazinul de inot nu da semne de uzura, fiind renovat in fiecare an, iar cladirea fiind realizata in mare parte din sticla face ca locatia sa fie in continuare una dintre cele mai moderne sali de inot din Bucuresti.

      O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

      Noutati despre cursurile de inot pentru copii din sectorul 6


      Swimmer Kidscursuri-inot-copii.ro este un site util și complet, care oferă o gamă largă de informații despre școli și cluburi de înot pentru copii, precum și sfaturi și recomandări pentru părinți și antrenori. Platforma reprezinta un instrument util pentru orice părinte care caută să își înroleze copilul într-un program de înot, dar și pentru antrenorii care doresc să rămână la curent cu cele mai recente tendințe și inovații în domeniu.

      Rating
      4.6/5

      O locatie moderna, ce dispune de un bazin semiolimpic cu o lungime de 25 de metri, o adancime variabila intre 1,20 m  si 1,80 m si 5 culoare astfel incat cursurile de inot pentru copii sa poata  fi structurate pentru toate nivelurile: initiere, avansati, performanta in natatie si polo pe apa. Copiii sunt primiti in acest bazin incepand cu varsta de 3 ani.

      Facilitati:

      Adresa locatiei:

       Str. Ghinea Bratasanu nr.7 (zona Obor) 
      Bazinul se afla in spatele scolii nr.25 din Bucuresti.

      Rating
      4.4/5

      Alexandreea este o locatie premium, ce dispune de un bazin semiolimpic cu o lungime de 25 de metri, o adancime constanta de 1,5 metri si 4 culoare. Piscina beneficiază de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH+CL, dezinfectarea apei cu UV și centrala de tratare a aerului.

      Facilitati:

      Adresa locatiei:

      B-dul Basarabia nr 37 – 39
      Rating
      4.3/5

      O locatie cunoscuta, ce dispune de un bazin semiolimpic cu o lungime de 25 de metri, o adancime de 2m si 6 culoare astfel incat cursurile de inot pentru copii sa poata  fi structurate pentru toate nivelurile: initiere, avansati si performanta in natatie. Copiii sunt primiti in acest bazin incepand cu varsta de 3 ani.

      Facilitati:

      Adresa locatiei:

       Sos. Iancului nr.128 A

      Rating
      4.6/5

      Bazinul Carol Davila este o locatie foarte cunoscuta, ce dispune de un bazin semiolimpic cu o lungime de 25 de metri, o adancime constanta de 2 metri si 6 culoare. Piscina beneficiază de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH+CL, dezinfectarea apei cu UV și centrala de tratare a aerului.

      Facilitati:

      Adresa locatiei:

       Sos. Eroii Sanitari nr.8

      Rating
      4.3/5

      O locatie cunoscuta, ce dispune de un bazin semiolimpic cu o lungime de 25 de metri, o adancime de 2m si 6 culoare astfel incat cursurile de inot pentru copii sa poata  fi structurate pentru toate nivelurile: initiere, avansati si performanta in natatie. Copiii sunt primiti in acest bazin incepand cu varsta de 3 ani.

      Facilitati:

      Adresa locatiei:

      B-dul Ghencea nr.35, Bucuresti Sector 6
      Rating
      4.6/5

      Bazinul Carol Davila este o locatie foarte cunoscuta, ce dispune de un bazin semiolimpic cu o lungime de 25 de metri, o adancime constanta de 2 metri si 6 culoare. Piscina beneficiază de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH+CL, dezinfectarea apei cu UV și centrala de tratare a aerului.

      Facilitati:

      Adresa locatiei:

      Strada Garii Otopeni nr.5
      Rating
      4.3/5

      Cea mai noua locatie din Bucuresti, dispune de un bazin semiolimpic cu o lungime de 25 de metri, o adancime de 1,5 m si 6 culoare astfel incat cursurile de inot pentru copii sa poata  fi structurate pentru toate nivelurile: initiere, avansati si performanta in natatie. Copiii sunt primiti in acest bazin incepand cu varsta de 3 ani.

      Facilitati:

      Adresa locatiei:

      Str. Nitu Vasaile nr.16 Bazinul se afla in spatele scolii nr.190 din sectorul 4
      Rating
      4.3/5
      In voluntari gasesti o piscina interioara, acoperita, cu o lungime de 25 m, 4 culoare, temperatura apei de 28-29 grade, fiind dotata cu sisteme de recirculare si tratare prin sistemul de electroliza sodica, clorul obtinandu-se natural. Langa piscina te poti bucura de un jaccuzzi generos si poti profita de beneficiile saunei umede sau a celei uscate. Mai mult decat atat vara te poti rasfata in zona de plaja plina de verdeata, frumos amenajata cu sezlonguri si un loc de joaca pentru copii.

      Facilitati:

      Adresa locatiei:

      Str. Scolii nr.40, Voluntari, Ilfov

      Mai multe informatii despre cursurile de inot pentru copii in Bucuresti

      Înotul este o abilitate esențială și plină de beneficii pentru dezvoltarea copiilor. Dacă locuiți în București și doriți ca micuții să descopere minunata lume a înotului, aveți noroc! Oferindu-le posibilitatea de a învăța să înoate într-un mediu sigur și profesionist, cursurile de înot pentru copii sunt disponibile în toate sectoarele din București. Indiferent de locația dvs., există oportunități ample pentru ca cei mici să se inițieze sau să își îmbunătățească abilitățile de înot.