Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Cursuri inot copii Alexandreea – Inot Bucuresti

Cursuri inot copii Alexandreea – Inot Bucuresti

Rating:
5/5

Deschideți ușa către excelență acvatică la Bazinul Alexandreea din Sectorul 3!

Vă prezentăm o oportunitate extraordinară de a participa la cursuri de înot pentru copii și adulți, inclusiv pentru Aqua Bebe și bebelușii dvs., într-un cadru premium și relaxant!

Bazinul de Înot Alexandreea din Sectorul 3 este locul ideal pentru a vă dezvolta abilitățile acvatice și pentru a vă bucura de momente de relaxare și distracție. Cu o infrastructură de top, bazinul dispune de facilități precum canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH și CL, precum și dezinfectarea apei cu UV și centrală de tratare a aerului.

Cursurile de înot se desfășoară atât la nivel de grup, cât și cu antrenor personal, pentru a asigura o experiență adaptată nevoilor fiecărui participant. Indiferent de vârstă sau nivel de înot, vom avea grijă să vă oferim suportul necesar pentru a vă îmbunătăți abilitățile acvatice și a vă bucura de fiecare moment petrecut în apă.

Bazinul de înot Alexandreea este semiolimpic, având dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri lățime și 1,50 metri adâncime. În plus, fiind acoperit, puteți beneficia de cursuri de înot pe tot parcursul anului, în orice anotimp.

Așadar, vă invităm să vă alăturați nouă și să vă înscrieți în aceste cursuri de înot captivante, pentru a vă menține în formă și pentru a vă relaxa într-un mediu sigur și prietenos!

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.