Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot copii iarna la Ramada Plaza in bazin semiolimpic

Cursuri inot copii iarna la Ramada Plaza in bazin semiolimpic

Cursuri inot sector 1

Învățarea înotului într-un mediu sigur și inovator la Piscina Semi-Olimpică Interioară cu Tratare Biologică a Apei

În centrul animat al Bucureștiului, pe Bulevardul Poligrafiei nr. 3, se află un sanctuar acvatic modern și inovator – Ramada Plaza. Cu o piscină semiolimpică interioară tratată cu clor bio obținut din sare, acest loc devine o alegere de top pentru părinții care doresc ca cei mici să învețe să înoate într-un mediu sigur și prietenos.

Inovație în Tratarea Apei: Clor Bio din Sare

Piscina semiolimpică de la Ramada Plaza se remarcă prin utilizarea unui sistem de curățare a apei cu adevărat modern. Tratarea apei cu clor bio, obținut din sare, este un pas semnificativ în direcția siguranței și sănătății. Acest sistem este nedăunător organismului și oferă o alternativă eficientă și ecologică la metodele tradiționale de tratare a apei cu clor chimic.

Beneficiile Clorului Bio din Sare

  1. Siguranță pentru Piele și Ochi: Clorul bio din sare este blând cu pielea și ochii, oferind o experiență de înot fără iritații sau disconfort.

  2. Ecologic și Sustenabil: Procesul de producere a clorului din sare este mai sustenabil și mai prietenos cu mediul înconjurător, contribuind la reducerea impactului asupra ecosistemelor acvatice.

  3. Eficiență Înaltă: Sistemul de tratare a apei la Ramada Plaza garantează o calitate superioară a apei, asigurând că aceasta rămâne limpede și curată în permanență.

Cursuri de Înot pentru Copii în Iarnă: Un Mod Plăcut de Petrecere a Timpului Liber

În timpul iernii, cursurile de înot pentru copii la Ramada Plaza oferă o oportunitate minunată pentru cei mici de a se bucura de activități recreative, menținându-și totodată sănătatea și dezvoltându-și abilitățile de înot. Instruitorii calificați și prietenoși sunt prezenți pentru a ghida și sprijini fiecare copil în procesul său de învățare.

Facilități Premium la Ramada Plaza

Pe lângă piscina impresionantă, Ramada Plaza oferă și alte facilități premium pentru părinți și copii. Vestiare spațioase, dușuri moderne și o atmosferă prietenoasă creează un mediu propice pentru o experiență de înot plăcută și relaxantă.

În concluzie, cursurile de înot pentru copii în iarnă la Ramada Plaza, cu piscina sa semiolimpică interioară și sistemul inovator de tratare a apei, reprezintă o alegere excelentă pentru părinții care doresc ca cei mici să beneficieze de o experiență aquatică sigură, modernă și distractivă.

Rating:
5/5

O locatie premium pentru cursuri inot copii. Bazinul ultramodern si piscina exterioara se afla in interiorul hotelului Ramada, situat intr-o zona foarte accesibila cu toate mijloacele de transport. Hotelul si antrenorii de inot ofera cursuri de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau in regim personal. Tot aici puteti sa beneficiati de antrenamente personalizate și program flexibil în funcție de nevoile fiecăruia!

O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium: