Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » CURSURI INOT COPII IN SECTOR 3

CURSURI INOT COPII IN SECTOR 3

Descoperă Plăcerea Învățării Înotului în Bazinul Alexandreea din Sectorul 3!

Pentru copiii din Sectorul 3 și nu numai, cursurile de înot organizate în bazinul premium Alexandreea reprezintă o oportunitate minunată de a se bucura de apa și de învățarea înotului într-un mediu prietenos și sigur. Cu apă foarte bine încălzită, acest bazin se transformă într-un loc magic, unde copiii de toate vârstele, inclusiv cei mici, precum aqua bebelușii, pot explora minunata lume a înotului.

Bazinul Alexandreea, situat în inima Sectorului 3, este recunoscut pentru facilitățile sale premium și serviciile de calitate oferite tuturor participanților. Apa curată și încălzită la temperatura optimă creează un mediu confortabil și plăcut, ideal pentru ca cei mici să se simtă încrezători în apă și să înceapă aventura înotului cu entuziasm.

Cursurile de înot pentru copii din Bazinul Alexandreea sunt adaptate fiecărei vârste și nivel de înot, asigurându-se astfel o experiență personalizată pentru fiecare mic înotător. Învățarea înotului începe de la cele mai fragede vârste, cu sesiuni speciale de aqua bebe, unde părinții își pot petrece timpul în apă alături de micuți, creând astfel amintiri prețioase împreună.

Antrenorii experimentați și dedicați din Bazinul Alexandreea îi încurajează pe copii să-și depășească limitele și să își dezvolte abilitățile acvatice într-un mod distractiv și captivant. Cu metode pedagogice prietenoase, exerciții jucăușe și activități interactive, fiecare lecție devine o experiență plină de bucurie și satisfacții pentru micuți.

Pe lângă aspectul educativ, cursurile de înot din Bazinul Alexandreea promovează și siguranța în apă. Copiii învață reguli de comportament adecvat în jurul apei și deprind abilități de auto-salvare, sporind astfel nivelul de încredere și independență în apă.

În concluzie, Bazinul Alexandreea din Sectorul 3 oferă cursuri de înot captivante și educaționale pentru copii de toate vârstele. Cu apă foarte bine încălzită și un mediu prietenos, copiii au oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile acvatice într-un mod plin de distracție și siguranță. Indiferent de vârstă sau nivel de înot, fiecare copil este îndrumat cu atenție și pasiune de către antrenori experimentați, descoperind astfel plăcerea de a înota într-unul dintre cele mai apreciate bazine din Sectorul 3. Așadar, înscrieți copiii în cursurile de înot din Bazinul Alexandreea și oferiți-le o experiență inegalabilă în apa!

Sectorul 3 din București este o zonă bogată în activități recreative și educaționale pentru copii, iar cursurile de înot se numără printre cele mai importante și benefice opțiuni disponibile. Învățarea înotului este esențială pentru dezvoltarea fizică și siguranța copiilor în apropierea apei. În acest articol, vom explora opțiunile de cursuri de înot pentru copii din Sectorul 3 și modul în care acestea contribuie la dezvoltarea abilităților acvatice și la creșterea încrederii copiilor în propriile capacități.

In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

Rating:
5/5

Deschideți ușa către excelență acvatică la Bazinul Alexandreea din Sectorul 3!

Vă prezentăm o oportunitate extraordinară de a participa la cursuri de înot pentru copii și adulți, inclusiv pentru Aqua Bebe și bebelușii dvs., într-un cadru premium și relaxant!

Bazinul de Înot Alexandreea din Sectorul 3 este locul ideal pentru a vă dezvolta abilitățile acvatice și pentru a vă bucura de momente de relaxare și distracție. Cu o infrastructură de top, bazinul dispune de facilități precum canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH și CL, precum și dezinfectarea apei cu UV și centrală de tratare a aerului.

Cursurile de înot se desfășoară atât la nivel de grup, cât și cu antrenor personal, pentru a asigura o experiență adaptată nevoilor fiecărui participant. Indiferent de vârstă sau nivel de înot, vom avea grijă să vă oferim suportul necesar pentru a vă îmbunătăți abilitățile acvatice și a vă bucura de fiecare moment petrecut în apă.

Bazinul de înot Alexandreea este semiolimpic, având dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri lățime și 1,50 metri adâncime. În plus, fiind acoperit, puteți beneficia de cursuri de înot pe tot parcursul anului, în orice anotimp.

Așadar, vă invităm să vă alăturați nouă și să vă înscrieți în aceste cursuri de înot captivante, pentru a vă menține în formă și pentru a vă relaxa într-un mediu sigur și prietenos!

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

Rating:
5/5

In bazinul Alexandreea se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Locatia este considerata ca fiind un bazin premium in sectorul 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

 

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Rating:
5/5

Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul ofera un mediu sigur si sanatos pentru bebelusi , (incepand de la 4 luni) si copii pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor .
Cadrul intim ofera prilejul perfect de relaxare pentru parinti si legarea de prietenii trainice pentru cei mici

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii fara clor ce dispune de servicii premium:

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Acvatic Bebe Club

In cadrul clubului veti gasi  o atmosfera calda, placuta, dar dinamica si stimulativa pentru cei mici. Clubul ofera lectii doar cu instructor individual, cu un numar de maxim 3 copii pe sedinta, astfel incat sedintele de educatie acvatica sa se realizeze tinand cont de starea fizica si ritmul de evolutie a fiecarui copil.

Localizarea clubului de inot:

Cursurile de inot si Aqua Bebe se desfasoara pe: Str. Delea Noua nr.15, in sector 3 Bucuresti.

Echipa de instructori pentru Aqua Bebe

Echipa este formata din profesori de inot si asistenta medicala full-time, carora li se alatura psihologi si medici pediatrici (colaboratori), totul pentru a le asigura copiilor cele mai bune conditii si servicii!

Pe langa cursurile de inot, la clubul de Aqua Bebe veti putea avea acces si la o salina artificiala si exercitii de kinetoprofilaxie.

Noutati despre cursurile de inot pentru copii din sectorul 3