Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursuri inot copii la Alexandreea in sectorul 3: Un club profesionist LCD CLUB

Cursuri inot copii la Alexandreea in sectorul 3: Un club profesionist LCD CLUB

Bun venit în lumea înotului Bine ați venit în lumea magică a înotului pentru copii la bazinul Alexandreea, un loc unde distracția întâlnește învățarea sub îndrumarea atentă a Clubului LCD! Aici, în Sectorul 3, am creat un sanctuar acvatic unde cei mici pot să învețe, să se joace și să crească, beneficiind de facilități de top și antrenori dedicați.

Facilități Premium pentru Copii Când pasiți în incinta bazinului Alexandreea, veți fi întâmpinați de un spațiu modern și primitor, proiectat cu gândul la siguranța și confortul copiilor. Bazinele noastre sunt adaptate pentru toate nivelurile de abilitate, de la începători la avansați, cu adâncimi variabile pentru ca fiecare copil să se simtă în siguranță în timp ce învață să înoate.

Cursurile Noastre Variate La Clubul LCD, credem că fiecare copil este unic, iar cursurile noastre de înot sunt concepute pentru a reflecta acest lucru. Oferta noastră variată include cursuri de grup și cursuri individuale cu un antrenor personal, pentru o atenție mai detaliată și un progres personalizat.

Înscriere și Beneficii A alege Clubul LCD pentru cursurile de înot ale copilului tău înseamnă a alege o experiență de învățare adaptată, care promovează nu doar abilitățile fizice, ci și dezvoltarea personală. Procesul de înscriere la cursurile noastre este simplu și accesibil.

De ce Clubul LCD? Alegerea Clubului LCD înseamnă mai mult decât a alege un loc pentru cursuri de înot. Înseamnă a alege o experiență educativă într-un mediu sigur și prietenos, unde copiii sunt încurajați să exploreze, să învețe și să crească.

Împreună Descoperim Bucuria Înotului Bazinul Alexandreea și Clubul LCD reprezintă destinația perfectă pentru părinții și copiii din Sectorul 3 care caută cursuri de înot de cea mai înaltă calitate. Cu facilități premium, o gamă variată de cursuri adaptate nevoilor fiecărui copil și o echipă de antrenori dedicați, ne angajăm să oferim o experiență de învățare excepțională.

Vă invităm să descoperiți bucuria și magia înotului împreună cu noi, la Clubul LCD, unde fiecare lecție este o aventură și o oportunitate de creștere. Vă mulțumim pentru oportunitatea de a împărtăși aceste informații și sperăm să vă întâmpinăm curând în comunitatea noastră vibrantă de înotători tineri și entuziaști!

In sectorul 3 exista locatii premium cunoscute, in care se organizeaza cursuri de inot pentru copii. Mai jos gasiti toate cursurile de inot pentru copii sau adulti organizate in sectorul 3

Rating:
5/5

In bazinul Alexandreea se organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Locatia este considerata ca fiind un bazin premium in sectorul 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

 

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.