Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Cursurile de Înot pentru Copii in Sectorul 4

Cursurile de Înot pentru Copii in Sectorul 4

Clubul Atack Team ofera cursuri de inot pentru copii in Bazinul Școlii Nr. 190, oferind condiții moderne și siguranță deplină. Această echipă dedicată aduce împreună nu doar experiența și cunoștințele, ci și o pasiune comună pentru dezvoltarea abilităților de înot și formarea unei generații sănătoase și încrezătoare.

Lecții Personalizate într-un Mediu Modern

Cursurile de înot pentru copii oferite de Clubul Atack Team se desfășoară în Bazinul Școlii Nr. 190, un spațiu modern dotat cu tehnologie avansată de recirculare și tratare a apei. Aici, fiecare lecție devine o experiență personalizată, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui copil. Instruitorii dedicați se asigură că fiecare mic înotător descoperă plăcerea înotului într-un mediu sigur și stimulativ.

Beneficii Profunde ale Învățării Înotului

Pe lângă dezvoltarea abilităților fizice, înotul contribuie semnificativ la creșterea forței musculare, coordonării, flexibilității și rezistenței. În plus, îmbunătățește sănătatea cardiovasculară, oferind copiilor o modalitate distractivă și eficientă de a-și menține sănătatea.

Încredere în Sine Prin Realizări Personale

Învățarea înotului nu este doar o abilitate, ci și o experiență profundă de creștere personală. Pe măsură ce copiii își îmbunătățesc abilitățile, ei câștigă încredere în sine și se simt mândri de fiecare reușită. Această creștere a stimei de sine este un beneficiu prețios, cu impact asupra întregii lor vieți.

Distracție, Socializare și Siguranță

Înotul este o activitate plină de distracție, care poate fi realizata în orice sezon. Jocurile în apă și activitățile recreative transformă fiecare lecție într-un moment de bucurie și entuziasm. În plus, înotul într-un mediu de grup oferă oportunitatea copiilor de a socializa și a-și dezvolta abilitățile sociale. Învățarea înotului contribuie, de asemenea, la siguranța copiilor, reducând riscul de incidente in apă.

Promovând un Stil de Viață Activ și Sănătos

Clubul din Bazinul Școlii Nr. 190 nu doar oferă cursuri de înot, ci și promovează un stil de viață activ și sănătos încă de la o vârstă fragedă. Înotul devine astfel nu doar o activitate sportivă, ci și o investiție în sănătatea și fericirea copiilor noștri.

Fiecare lecție de înot la Clubul Atack Team devine o călătorie în universul fascinant al înotului, unde fiecare copil este încurajat să descopere plăcerea, beneficiile și bucuria unei vieți sănătoase și active. Este un angajament comun pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și formarea unor înotători încrezători și fericiți.

Cursuri inot bazin scoala 190

Str. Secuilor nr. 14, sector 4, Berceni

Cursurile de inot pentru copii si adulti sunt organizate in cel mai modern bazin de inot, la scoala nr.190 din Bucuresti. Bazinul de inot este situat in Berceni, sector 4, aproape de statia de metrou Piata Sudului, si este acum disponibil cursurilor de inot atat pentru copii cat si pentru adulti, la nivel de grup sau cu antrenor personal. Tot aici copiii care stiu sa inoate au posibilitatea de a face parte dintr-o grupa de performanta in natatie si polo pe apa, antrenata de profesori cu experienta si rezultate remarcabile in domeniul inotului de performanta.

Noul bazin de 25 m cu 6 culoare de la Școala Gimnazială Nr. 190 a primit certificatul de omologare și de-acum este deschis tuturor copiilor din sectorul 4 pentru cursurile de inot si antrenamentele de performanta (sunt aproximativ 30.000) și, printr-un parteneriat cu federația de specialitate, și înotătorilor din lotul olimpic.

 

In bazinul scolii nr.190 din sectorul 4, str. Secuilor nr.14 se organizeaza cursuri pentru toti copiii si adultii iubitori ai inotului. Oricine poate invata sa inoate si mai mult de atat, pentru copiii cu potential, se organizeaza ore de performanta  in natatie si polo pe apa. Adultii se pot inscrie la cursuri sau pot apela la un antrenor de inot personal, exista si ore de recuperare fizica cu kinetoterapeuti atestati in domeniu.

Cursurile de inot se organizeaza pe strada Secuilor nr.14 langa  statia de metrou Piata Sudului, si mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni, sector 4. In acest bazin sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti, ore de performanta in Natatie si Polo pe apa, recuperare fizica, iar bazinul este deschis publicului larg pentru ore de agrement si recuperare fizica.

Bazinul din Berceni este singurul bazin de inot semiolimpic, omologat, din Romania.

Noul bazin din sectorul 4 cu lungimea de 25 m si 6 culoare aflat la Școala Gimnazială Nr. 190 a primit certificatul de omologare și de-acum este deschis tuturor copiilor din sectorul 4 și, printr-un parteneriat cu federația de specialitate, și înotătorilor din lotul olimpic.

Bazinul scolii nr. 190 este singurul bazin semiolimpic omologat și al doilea, după Dinamo, olimpic, primul care a fost omologat de Camelia Potec. In felul acesta am putut relua Campionatele Internaționale de Înot ale României.

Cum arata bazinul de inot din Berceni ?

Unde se afla bazinul scolii 190 ?

In sector 4, Berceni langa statia de metrou Piata Sudului

Str. Secuilor nr. 14, Bucuresti sector 4 –  Berceni

Bazinul de inot se afla in curtea scolii 190, in apropierea mall-ului Sun Plaza, accesul facandu-se foarte usor prin intermediul statiei de metrou Piata Sudului. Deasemenea se poate ajunge si cu autobuzul sau cu tramvaiul. Bazinul Scolii nr.190 se afla in cartierul Berceni, in sectorul 4, pe strada Secuilor nr.14.

Cum te poti inscrie la bazinul scolii nr.190?

Direct la receptie: acces prin Str. Secuilor nr. 14, sector 4, Berceni

Prin telefon la numarul:

Prin formular:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?