Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Descoperă Paradisul Înotului la Bazinul Olimpia: Cursuri pentru Copii

Descoperă Paradisul Înotului la Bazinul Olimpia: Cursuri pentru Copii

Bucurie și entuziasm în rândul pasionaților de înot, deoarece Bazinul Olimpia a fost recent redeschis după o renovare amplă, transformându-se într-un loc minunat pentru toți cei care doresc să înoate și să-și dezvolte abilitățile în apă. Cu prețuri competitive, aceste cursuri sunt adaptate atât pentru copiii care doresc să se perfectioneze, cât și pentru cei dornici să devină înotători de performanță. Aici, Clubul LCd, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de înot, organizează cursuri speciale pentru copii, oferind oportunitatea de a se dezvolta și a prospera în lumea minunată a înotului.

Îmbunătățirea Abilităților de Înot pentru Copii

Cursuri pentru Copiii Care Doresc să Se Perfecționeze

Indiferent de nivelul de experiență în înot, Bazinul Olimpia oferă cursuri pentru copiii care doresc să își îmbunătățească abilitățile și să câștige încredere în apă. Prețurile noastre competitive fac experiența accesibilă pentru toate familii:

 • Abonamente flexibile, în funcție de preferințele și programul dumneavoastră.

 • Instruitori calificați și atenți, dedicați progresului fiecărui copil.

 • Atmosferă relaxată și prietenoasă pentru a face fiecare ședință de înot o experiență plăcută.

Într-un mediu sigur și curat, copiii vor avea oportunitatea de a îmbunătăți tehnica și de a-și dezvolta abilitățile de înot, toate sub supravegherea atentă a experților noștri.

Performanță în Înot pentru Viitorii Campioni

Cursuri pentru Copiii de Performanță

Pentru copiii dornici să devină campioni în lumea înotului, Bazinul Olimpia oferă programe avansate și antrenamente personalizate. Aici veți găsi toate resursele necesare pentru a ajunge la niveluri de performanță înalte:

 • Programe specializate pentru fiecare grupă de vârstă și nivel de performanță.

 • Acces la facilități de antrenament de top și tehnologie avansată.

 • Instruitori experimentați și dedicați, cu un istoric impresionant în dezvoltarea tinerilor campioni.

Noi credem că fiecare copil are potențialul de a deveni un campion, și suntem aici să îi ghidăm pe drumul către succes în înot. La Bazinul Olimpia, performanța și excelența sunt la îndemâna copiilor dornici să muncească și să se distreze în același timp.

Beneficii Extraordinare la Bazinul Olimpia

Pe lângă cursurile noastre de top, Bazinul Olimpia oferă o gamă largă de facilități pentru a face experiența înotului cât mai plăcută și eficientă:

 • Apă curată și încălzită, asigurând confort și siguranță maximă.

 • Vestiare și dușuri moderne, pentru confortul și conveniența vizitatorilor.

 • O atmosferă prietenoasă și relaxantă pentru a face fiecare vizită plăcută și memorabilă.

Cu o echipă dedicată și instruitori experimentați, Bazinul Olimpia vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă ghida copilul spre succesul în înot.

Pentru informații suplimentare și pentru a vă înregistra copilul la cursurile noastre, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să descoperiți frumusețea și potențialul în apă, și suntem convinși că fiecare copil poate deveni un adevărat campion la Bazinul Olimpia. Alăturați-vă nouă și începeți o călătorie minunată în lumea înotului!

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.