Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Inot copii sector 2, Piata Obor, Colentina

Inot copii sector 2, Piata Obor, Colentina

Înot pentru Copii în Sectorul 2: Un Start Perfect în Lumea Apelor

Sectorul 2 din București se distinge printr-o ofertă excepțională de cursuri de înot dedicate copiilor. Cu facilități moderne și accesibile, acest sector este un loc minunat pentru ca tinerii să înceapă călătoria lor în lumea înotului.

Facilități de Înot de Top în Sectorul 2

Bazinele din Sectorul 2 sunt echipate cu tehnologii moderne, oferind un mediu sigur și atractiv pentru copii. Calitatea apei și condițiile de igienă sunt întotdeauna menținute la standarde înalte, asigurând un mediu sănătos și confortabil pentru toți înotătorii tineri.

Programe Diverse de Înot pentru Copii

Cursurile de înot din Sectorul 2 sunt concepute pentru a se potrivi cu diversele niveluri de abilități ale copiilor. Fie că sunt la primii pași în înot sau sunt deja mici campioni, există programe adaptate fiecărui nivel, care încurajează progresul și dezvoltarea abilităților în apă.

Antrenori Dedicați și Experți

În Sectorul 2, copiii sunt ghidați de antrenori profesioniști și pasionați. Acești experți în înot sunt specializați în lucrul cu copii, creând o atmosferă pozitivă și motivantă pentru învățare. Metodele lor pedagogice sunt adaptate pentru a face fiecare lecție de înot distractivă și eficientă.

Beneficii Multiple pentru Copii

Înotul este mai mult decât o activitate fizică; este un mijloc de dezvoltare holistică pentru copii. În Sectorul 2, cursurile de înot ajută la îmbunătățirea coordonării, forței și rezistenței, totodată contribuind la dezvoltarea cognitivă și emoțională a copiilor. Înotul îi învață pe copii valorile disciplinei, încrederii în sine și independenței.

Socializare și Distracție

Participând la cursuri de înot în Sectorul 2, copiii au ocazia să cunoască alți tineri entuziaști de înot, creând legături și amintiri prețioase. Acest lucru le permite să își dezvolte abilitățile sociale într-un mediu sănătos și vesel.

Cursuri de inot pentru copii din Sectorul 2 este o aventură captivantă și educativă pentru copii. În aceste bazine moderne, fiecare copil are ocazia să învețe, să crească și să se bucure de beneficiile nenumărate ale înotului într-un mediu prietenos și sigur.

Sectorul 2 din București oferă o gamă variată de activități recreative și educative pentru copii, iar cursurile de înot nu fac excepție. Învățarea înotului este esențială pentru dezvoltarea fizică și siguranța copiilor în jurul apei. În acest articol, vom explora opțiunile de cursuri de înot pentru copii din Sectorul 2 și modul în care acestea contribuie la dezvoltarea abilităților acvatice și la creșterea încrederii copiilor în propriile capacități.

In sectorul 2 regasesc o parte din cele mai renumite cluburi de inot care organizeaza cursuri de inot pentru copii. Tot aici sunt enumerate o parte din bazinele de inot deschise publicului pentru agrement dar si adultilor care doresc sa invete sa inoate.

Cursuri inot la Atack Team Scoala 25

Rating:
5/5

Clubul Atack Team din sectorul 2 dispune de mai multe locatii in Bucuresti. Toate bazinele de inot sunt situate in zone foarte usor accesibile, iar bazinul scolii 25 este unul dintre cele mai noi bazine deschise in Bucuresti. Bazinul are 25 de metri, este acoperit, incalzit, curat si foarte modern.

O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

Cursuri inot la LCD Club Olimpia

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Cursuri de inot la bazinul Alexandreea

Rating:
5/5

Clubul LCD organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti intr-o locatie premium Locatia Alexandreea se afla la granita sectoarelor 2 si 3. Bazinul de inot Alexandreea beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV si centrala de tratare a aerului. Orele de inot facute cu regularitate va ajuta sa va mentineti in forma si sa va relaxati de fiecare data. Bazinul de inot  este semiolimpic  cu dimensiunile de 25 de metri lungime, 8 metri latime si 1,50 metri adancime. Va invitam la cursuri de inot in orice anotimp, intrucat bazinul este acoperit.

 

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Rating:
5/5

Indiferent dacă ești adult sau copil, acum ai șansa de a învăța să înoți în piscina noastră din Dobroești! Avem o echipă de antrenori formată din instructori tineri și energici, cu experiență atât în lucrul cu cei mici, cât și în pregătirea adulților. Pentru adulți, oferim sesiuni de înot sub îndrumarea unui antrenor personal, asigurând o experiență personalizată și eficientă. Vino la piscină cu toată familia pentru momente de relaxare și distracție împreună! 🏊‍♂️👨‍👩‍👧‍👦💦

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu copiii incepand de la 3 ani

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Bazinul ales*

  Tipul abonamentului* pentru

  Alte informatii necesare ?

  Distribuie:

  Facebook
  LinkedIn
  WhatsApp
  Email

  Această locație vă oferă un mediu cald și prietenos, totodată energic și stimulant pentru copii. Aici, cursurile de înot sunt organizate exclusiv cu un instructor dedicat pentru fiecare grup, limitându-se la maximum trei copii pe sesiune. Această abordare permite personalizarea instruirii în funcție de capacitatea fizică și ritmul de dezvoltare al fiecărui mic înotător.

  Adresa bazinului de înot pentru copii este Str. Mărului nr. 19, Dobroești, unde vă așteptăm cu drag pentru lecții personalizate și eficiente. 🏊‍♂️👶🌟

  Noutati despre cursurile de inot pentru copii din sectorul 2