Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Învață înotul cu Clubul de Înot pentru Copii LCD în Bazinul Olimpia

Învață înotul cu Clubul de Înot pentru Copii LCD în Bazinul Olimpia

Dacă ești în căutarea unei activități recreative și benefice pentru copilul tău, înotul este o alegere excelentă. Și ce loc mai potrivit pentru a învăța înotul decât Bazinul Olimpia? Clubul de Înot pentru Copii LCD este o alegere de top pentru cursurile de performanță înot pentru copii și oferă oportunități excelente de dezvoltare a abilităților de înot ale copiilor într-un mediu sigur și profesionist.

Experiență profesională și instruire de înaltă calitate: Clubul de Înot pentru Copii LCD are o echipă de antrenori experimentați și dedicati, care sunt specializați în instruirea copiilor de toate vârstele și nivelurile de abilități. Acești antrenori talentați și calificați au o vastă experiență în domeniul înotului și sunt dedicați dezvoltării abilităților de înot ale fiecărui copil într-un mod individualizat.

Cursuri de performanță înot: Clubul de Înot pentru Copii LCD oferă cursuri de performanță înot pentru copii, care sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile de înot în mod progresiv și a le aduce la un nivel ridicat de performanță. Aceste cursuri sunt potrivite pentru copiii care doresc să-și îmbunătățească tehnica de înot și să participe la competiții.

Mediu sigur și prietenos: Bazinul Olimpia, unde se desfășoară cursurile, oferă un mediu sigur și prietenos pentru copii. Echipa Clubului de Înot pentru Copii LCD asigură supravegherea atentă și se asigură că toate măsurile de siguranță sunt respectate în timpul cursurilor. Astfel, părinții pot fi liniștiți știind că copiii lor sunt într-un mediu protejat și călăuziți de profesioniști.

Înscriere și informații suplimentare: Pentru a înscrie copilul tău la cursurile de performanță înot oferite de Clubul de Înot pentru Copii LCD în Bazinul Olimpia, poți accesa site-ul oficial al clubului sau poți contacta direct personalul clubului pentru informații suplimentare despre orarul cursurilor, taxe și cerințe de înregistrare.

Clubul de Înot pentru Copii LCD în Bazinul Olimpia este o opțiune excelentă pentru părinții care doresc să ofere copiilor lor oportunitatea de a învăța înotul într-un mediu sigur, profesionist și plin de entuziasm. Cursurile de performanță înot oferite de club permit copiilor să-și dezvolte abilitățile de înot și să-și atingă potențialul maxim în acest sport minunat.

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.