Sari la conținut
Cursuri inot copii » Cursuri inot » Blog » Recomandare: bazin de inot pentru bebelusi

Recomandare: bazin de inot pentru bebelusi

Cursuri inot copii

Cele mai recomandate bazine de inot pentru bebelusi

Bazinul de inot pentru bebelusi din Sectorul 1 este o optiune excelenta pentru parintii care isi doresc sa le ofere copiilor lor o experienta de inot speciala. Bazinul ofera un mediu sigur si linistit pentru copii si le ofera parintilor posibilitatea de a-si hrani copiii in mediul de inot.

Instructorii de inot pentru Aqua Bebe sunt specializati pentru a oferi copiilor experiente de inot sigure si distractive. Aceasta inseamna ca parintii pot sta linistiti stiind ca copiii lor sunt in siguranta si in acelasi timp se distreaza inotand. Instructorii sunt pregatiti sa se ocupe de copiii de la varste diferite si de la niveluri de abilitate diferite, punand accentul pe dezvoltarea miscarilor de inot si a abilitatilor necesare pentru a se bucura de experienta de inot.

Instructorii de inot pentru Aqua Bebe ofera, de asemenea, parintilor sfaturi si informatii despre cum sa isi ingrijeasca copiii si cum sa se asigure ca acestia sunt in siguranta in mediul de inot. De asemenea, acestia ofera, de asemenea, sfaturi si informatii despre cum sa isi antreneze copiii si cum sa ii ajute sa se bucure de experienta de inot.

Bazinul de inot pentru bebelusi din Sectorul 1 ofera, de asemenea, o varietate de programe si activitati, cum ar fi clase de inot, programe de grup, jocuri si activitati de divertisment. Aceste programe sunt proiectate pentru a oferi copiilor o experienta de inot placuta si distractiva.

Bazinul de inot pentru bebelusi din Sectorul 1 este un mediu excelent pentru copiii care isi doresc sa se bucure de experienta de inot si de distractia de a inota. Cu instructorii de inot pentru Aqua Bebe, parintii pot sta linistiti stiind ca copiii lor sunt in siguranta si se bucura de experienta de inot.

Aqua Bebe – cursuri inot copii si bebelusi

Va punem la dispozitie singurele locatii din Bucuresti cu piscina fara clor pentru cei mici. Locatiile sunt special amenajate pentru orele de inot cu Bebelusii dar si pentru copiii cu varste pana in 5 ani.

Acvatic Bebe Club ofera din 2012 sedinte de educatie acvatica bebelusilor si copiilor mici (pana in 6 ani) doar cu instructor individual si un numar de maxim 3-4 copii pe aceeasi ora.
Prin propria metoda de predare, validata de medici, psihologi si profesori universitari, clubul pune accent pe comunicare pozitiva, incurajari si multa buna dispozitie putand sa garantam astfel succesul sesiunilor de educatie acvatica.

Unde se tin cursurile de inot Aqua Bebe pentru copii ?

Dispunem de 2 locatii ultracentrale, in secotorul 1 (Primaverii) si in sectorul 3 (Decebal). Atat bebelusii cat si copiii pana in 3 ani trebuiesc invatati sa inoate intr-un bazin special creat pentru acestia, unde apa este tratata fara clor. Apa este monitorizata de catre un sistem digital de tratare a apei, curatata si filtrata in continuu. La inscriere beneficiati de o sedinta de inot gratuita.

 

Bazinele de inot sunt special amenajate pentru bebelusi si contin apa igienizata fara clor (tratata prin electroliza salina), vestiarele sunt adaptate nevoilor bebelusilor, exista camera de aclimatizare si multe jucarii ce intregesc o experienta sigura si de neuitat in fiecare din cele 2 locatii:

 ABC Decebal (str. Delea Noua, nr 15)
 ABC Primaverii (Barbu Iscovescu, nr 19)

Rating:
5/5

Clubul de inot pentru bebelusi are in componenta echipei instructori pregatiti profesional cu empatie față de copii, stimuland curiozitatea și creativitatea fiecăruia, printr-un plan de lucru personalizat, adaptat în permanență ritmului de evoluție al fiecărui copil.

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii ce dispune de servicii premium:


Rating:
5/5

Situat central, la 5 minute de condus de Piata Unirii, clubul ofera un mediu sigur si sanatos pentru bebelusi , (incepand de la 4 luni) si copii pana la 6 ani, care au astfel ocazia sa invete despre siguranta acvatica si procedeele de inot, sa faca sarituri si scufundari intr-un bazin cu apa la temperatura de 32 de grade, fara clor .
Cadrul intim ofera prilejul perfect de relaxare pentru parinti si legarea de prietenii trainice pentru cei mici

O locatie excelenta pentru cursurile de inot cu bebelusii fara clor ce dispune de servicii premium:

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Acvatic Bebe Club

In cadrul clubului veti gasi  o atmosfera calda, placuta, dar dinamica si stimulativa pentru cei mici. Clubul ofera lectii doar cu instructor individual, cu un numar de maxim 3 copii pe sedinta, astfel incat sedintele de educatie acvatica sa se realizeze tinand cont de starea fizica si ritmul de evolutie a fiecarui copil.

Localizarea clubului de inot:

Cursurile de inot si Aqua Bebe se desfasoara pe: Str. Delea Noua nr.15, in sector 3 Bucuresti.

Echipa de instructori pentru Aqua Bebe

Echipa este formata din profesori de inot si asistenta medicala full-time, carora li se alatura psihologi si medici pediatrici (colaboratori), totul pentru a le asigura copiilor cele mai bune conditii si servicii!

Pe langa cursurile de inot, la clubul de Aqua Bebe veti putea avea acces si la o salina artificiala si exercitii de kinetoprofilaxie.

Obiectivele orelor de Aqua Bebe
  • Aclimatizarea si adaptarea bebelusului la mediul acvatic

  • Stimularea reflexelor primare si transformarea acestora in automatisme

  • Stimularea miscarii membrelor inferioare si superioare

  • Adaptarea bebelusului la pozitiile ventrale, verticale si dorsale in mediul acvatic

  • Intarirea sistemului imunitar.

La ce varsta poate merge bebelusul la cursurile de inot ?

In general, puteti aduce bebelusul la inot incepand de la varsta de trei luni.

Inotul si cursurile de Aqua Bebe sunt sigure pentru bebelusi ?

Absolut. Atunci cand un bebelus ajunge sub apa, bebelusului i se activeaza reflexul de scufundare. Aceeasi tip de reactie se produce atunci cand inghitim – epiglota se inchide si blocheaza gatul, astfel ca sa nu poata intra apa.

Acesta este motivul pentru care vedeti adesea imagini cu bebelusii inotand pe sub apa cu gura deschisa ! Reflexul dureaza pana la aproximativ 18 luni, deci, incepand de pe la 16 luni, copiii mici si cei mai mari sunt invatati sa inoate in alt mod decat bebelusii.

De ce este bun inotul pentru bebelusi?

Inotul este foarte util pentru dezvoltarea bebelusului. De ce? Pentru ca este singura activitate in care el este cu adevarat complet independent inainte de a putea merge singur.

Apa le sustine greutatea, iar ei sunt liberi sa-si miste picioarele si mainile asa cum doresc. Si adora sa faca asta! Este si o experienta grozava pentru parinti in timpul careia pot intari relatia cu copilul.

Obiectivele orelor de Aqua Bebe

– Aclimatizarea si adaptarea bebelusului la mediul acvatic
– Stimularea reflexelor primare si transformarea acestora in automatisme
– Stimularea miscarii membrelor inferioare si superioare
– Adaptarea bebelusului la pozitiile ventrale, verticale si dorsale in mediul acvatic
– Intarirea sistemului imunitar

La ce varsta puteti aduce bebelusul la inot ?

In general, puteti aduce bebelusul la inot incepand cu varsta de 1 an in functie de bazinul ales.

Inotul si cursurile de inot pentru bebelusi sunt sigure ?

Desigur. Atunci cand un bebelus ajunge sub apa, acestuia i se activeaza reflexul de scufundare. Acelasi tip de reflex se produce atunci cand inghitim (epiglota se inchide si blocheaza gatul, astfel apa nu poate intra).

Acesta este motivul pentru care adesea vedeti imagini cu bebelusi inotand pe sub apa cu gura deschisa. De aceea copii mici si cei mari sunt invatati sa inoate in moduri diferite.

Ce echipament trebuie sa aveti la Aqua Bebe?

Pentru bebelusii si copii sub 3 ani aveti nevoie de pampers pentru apa si slip/costum de baie .

Daca situatia o cere, unul din parinti trebuie sa fie pregatit pentru a intra in bazin cu bebelusul. Noi vrem ca bebelusul sa fie calm si receptiv fata de instructor, de aceea in unele cazuri, prezenta unui parinte langa bebelus induce acestuia starea de liniste si confort. Unul din parinti trebuie sa fie pregatit la fiecare sedinta cu:

– Costum de inot
– Casca de inot
– Ochelari de inot
– Prosop
– Papuci

Parintii pot avea acces in spatiul special pentru a putea asista de aproape la cursurile bebelusului.